сряда, 10 октомври 2012 г.

Too Faced Shadow Insurence review



  Привет мили дами! Как се чувствате през последните дни, истински есенни !?  Аз лично много им се наслаждавам! :)

  Днес реших да пиша по една тема, и по-точно за един продукт, за който избягвах да говоря с вас в последните може би 20тина дни, надявайки се че просто не съм свикнала и трябва да намеря правилния начин да го използвам. НО , реших че трябва да си кажа какво мисля за момента за този продукт.

  Това е основата за сенки Too Faced Shadow Insurance.Като за начало как се сдобих с нея. Поръчах си я от ebay, преди може би месец. Доставката отне, по мое мнение, доста приличните 10-15 дни. Струваше около 10$, с безплатен шипинг.

  Наистина ми се иска да не казвам това, което ще кажа но уви, УЖАСНО съм разочарована! Мисля че й дадох достатъчно време да се докаже като добър продукт, но това така и не се случи! Използвам я през последните 2 седмици, не всеки ден, но поне поне 10тина дни и съм наистина много огорчена!
Да, нанася се много лесно, не е мазен, не е сух. Попива бързичко и оставя приятно чувство в/у кожата на клепача. Сенките се нанасят лесно и хубаво в/у нея. Проблема е във времето в което държи сенките на място, без да се събират в свивката на окото. Аз се гримирам към 10ч. сутрин и в ... 16ч. например, вече сенките са се събрали изцяло в свивката на клепача ми. Да, не е толкова малко време, но основата ми за сенки на Манхатън ги задържаше на място до като не ги махна...  преди да стане като пластелин. 
При това аз съм с нормална към суха кожа, не искам да си представям как би изглеждало на мазна кожа за тези няколко часа!

  Тези от вас които гледат клипчета в youtube на makeup tutorial-и, предполагам са чували доста  за Too Faced Shadow Insurance. И аз като заклет „абонат” на повечето beauty gurus там, реших че ще е страхотен продукт, и няма да търся повече основа за сенки, и няма да пробвам изобщо други! Еми да, ама не! 




Съжалявам че не е много на фокус, но можете да видите консистенцията и лекият блясък отдолу е когато е разнесен.
Отгоре сенки без основа, от долу с Shadow Insurence.

  Умолявам ако някоя от вас го е пробвала да сподели мнение! И също така ако сте доволни от някоя друга основа за сенки, моля пишете ми долу в коментарите и ми кажете коя е, защото явно още съм в търсене на перфектната основа за сенки!


Това е от мен мили дами, пожелавам ви прекрасни есенни дни и много усмивки! :)

7 коментара:

  1. аз използвам базата на Artdeco и съм доволна. Жалко за разочарованието!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами да, жалко :/ Аз отдавна мисля да я пробвам, а и тя е може би единствената останала с така по-лесен достъп до нея, която не съм пробвала.

      Изтриване
  2. Добре, че писа, бях й се наточила... :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам някой друг който я е ползвал, та да каже още едно мнение. Има вероятност при мен да не работи,а при теб да работи ... въпреки че не знам какви биха могли да са причините :/

      Изтриване
  3. Исках да я купя тази база, но после се отказах и се радвам за което :)) Това е моят блог, надявам се и аз да съм ти полезна с нещо :) - http://beautysuitcases.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  4. Аз също я имам тази база и съм доволна, но в интерес на истината слагам грим само вечер, така че не ми се налага сенките да ми издържат толкова дълго време и често се случва даже да пропусна базата. Затова вероятно не съм имала проблеми с нея. Може би зависи от сенките, които слагаш отгоре? Пробвала ли си с различни марки?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами пробавала съм с различни, и найстина се постарах да я харесам повече ама ... нещо не се получи :/

      Изтриване