вторник, 1 август 2017 г.

ColourPop - първата ми поръчка

Здравейте,

Днес съм решила да ви покажа нещата, които поръчках от ColourPop. Това е първата ми поръчка. Отдавна исках да пробвам, някои неща и се абонирах към имейл известията им. Получих известие, че имат free shipping worldwide за поръчки над 35$.Честно казано, хванах добра оферта! Шипинга беше безплатен над 35$, получих безплатна сянка, и комплекта от 3те продукта за устни беше намален!
Сега да ви покажа и продуктите освен :)

Да започнем с продуктие за устни

От долу на горе: Investigator, Speed Dial и Screenshot
от долу на горе: Speed Dial, Investigator, ScreenshotТова е комплекта Just Peachy, които съдържа 3 продукта в прасковен нюанс.
Ultra Matte Lip in Speed Dial
Ultra Matte Lip in Investigator
Ultra Satin Lip in Screenshot
Цветовете са почти идентични, което малко ме разочарова и също така са малко тъмни нюанси за моята кожа. Седят и малко по-тъмно на устните, както повечето течни матови червила. Предполагам, че след почивката ми ще седят по-добре. :)

След това,
дуото бронзант/ хайлайтър в колаборация с Alexis RenX ColourPop в цвят Topaz.Отново.... не знам какво съм гледала, но тези продукти също са твърде тъмни за мен. (В действителност цветове са много по-топли, отколкото на снимката!)Бронзанта е много по-червеникъв/оранжев нюанс от колкото изглежда в сайта, а хайлайтъра е суууупер златен. На по-тъмна кожа седят страхотно, но не и на моята светла, бледа кожа :/

Безплатния продукт, който получих е сянката Super Shok Shadow в цвят Birthday Cake.

Цвета е пепел от рози подобен и силно блестящ, техният ultra-glitter финиш.Седи страхотно на клепача! И лимитираната бледо синя опаковка със звездички е много готина! Ако трябва да бъда честна, това е любимият ми продукт от всички, в тази поръчка.

Последният продукт, който ме прехвърли над тези 35$ е помада за вежди Brow Colour in Bangin' Brunette.
По някаква причина на снимките цвета излиза по-тъмен и по-пепелив от колкото в действителност. (което щеше да е супер ако беше такъв..) Всъщност цвета е по-светъл, и още по-разочароващо, по-топъл нюанс. Със сигърност е доста светъл за моите вежди.

Ще спомена само за доставката.
Отне 25 работни дни и страшно много нерви по освобождаването от митница! Аз не съм освобождавала нищо от митница до сега и може би за това ми отне толкова нерви и време, но ви съветвам ако поръчвате нещо, осведомете се преди това!

Като цяло имам доста конфликтни чувства за това преживяване. От една страна хванах добра оферта, от друга страна отне супер много време и нито 1 от продуктите, които поръчах не се оказа това което очаквах(което може и да чисто моя грешка в преценката) ..

А вие поръчвате ли козметика от чужбина? От кои сайтове? и какво бихте споделили като цялостно преживяване?Няма коментари:

Публикуване на коментар