събота, 31 август 2013 г.

REQUESTS :))

Здравейте, мили мои! Много ми липсвахте и ужасно се извинявам за отсъствието си!

Бях отпуска 15тина дни и просто исках да се откъсна от всичко. Това и направих!
Сега е време отново да се захванем за работа. От една страна се натъжавам, че лятото е към края си и отпуската ми с него, но от друга аз и без това не мога да седя дълго време без да правя нищо.

 Вълнувате ли се за есента?! Аз много се вълнувам за всички модни тенденции, които я съпътстват, цветовете, дрехите, есенните колекции в козметиката... Не толкова за времето,въпреки че обичам дъждa ...

Имам една ГОЛЯМА молба към всички, които четете блогa ми! Напоследък се чувствам доста... изхабена от към идеи за статии. Много искам да поствам повече статии за вас, защото това е нещо което ми доставя изключително удоволствие и удовлетворение. Знам, че като цяло статиите ми не са много, по принцип, но просто напоследък нямам никакви идеи за бъдещи.
За това моля всички ви да ми напишете в коментарите ако искате някаква конкретна тема, или ревю на конкретен продукт, или таг-ове, напоследък си мисля много за статии свързани с мода, ако това би ви било интересно, мога да започна седмична рубрика например... приемам всякакви идеи и ще съм адски благодарна и признателна ако ми оставите коментар! :)

Извинявам се ако ви е било скучно цялото четене на тази статия(възнамерявах да е далеч по-кратка..), благодаря на тези, които са стигнали до тези последни редове :)!

Благодаря отново за отделеното време и ще чакам с нетърпение вашите идеи!

Dillyana

Няма коментари:

Публикуване на коментар