петък, 15 юли 2016 г.

Biotrade Pure Skin ексфолиращ тоникЗдравейте, здравейте

Нека започнем като ви разкажа малко за моята кожа.

Кожа ми е сравнително суха и чувствителна. Излизат ми пъпки най-вече от стрес, но не по 1-2, както си трябва- по челюстта, по бузите, по челото.(През последния месец съм малко по-стресирана от обичайното.) В последните няколко години забелязвам че стават по трудни за третиране, задържат се по дълго на лицето ми и това което най-много ме дразни е че оставят петна по лицето ми. 

Знам че този тип ексфолиращи лосиони се отразяват много добре на лицето ми. Пробвала съм няколко и реших да пробвам и този.

С този лосион имам силна love/hate relationship. От заглавието на статията сте разбрали за кой продукт става въпрос, а именно biotrade Pure skin ексфолиращ тоник. Това е тоник за лице с пилинг ефект, съдържащ Алфа и бета хидрокси кисели. Нанася се с памучен тампон, САМО ВЕЧЕР, препоръчително 3 дни в седмицата. Цената е около 16-18лв.(ако не се лъжа!) 60мл.

Смея да твърдя че се отразява много добре на кожата ми – помага за по-бързото заздравяване на пъпките и избистря петната. Това са двата + при мен. Напълно доволна съм от тях! Обожавам го за този ефект!
Е да, ако прекаля с използването пресушава кожата ми малко, но сама съм си виновна. :)

НО,..използването му е …меко казано неприятно и некомфортно …пари и щипе ужасно! В указанието пише, че е възможно парене,щипане и тн. и че е нормално, но не очаквах чак толкова! Първият път когато  го ползвах бях на косъм да ми потекат сълзи! (Пак казвам имайте предвид че съм с чувствителна кожа.) Моя приятелка също започна да го ползва и казва, че не усеща никакъв дискомфорт.

Ами какво да се прави, щипе си ме, пари си ме, ама ми изчиства лицето! Как да не го обичам..
Ако имате въпроси или мнения за продукта, моля споделете ги в коментарите J

Няма коментари:

Публикуване на коментар