вторник, 9 август 2016 г.

Summer Edit 2016  Ако следите блогът ми от някакво време, може би сте забелязали моите  сезонни статии. За момента имам 2 есенна2015 и пролетна2016 и тази е 3тата лятна2016 (по някаква причина изпуснах да направя зимната..)
В тези статии ви показвам няколко от моите  ‘cult’ продукти за сезона. Рядко ще видите в тези статии неща като базата за лицето или спирала, по-скоро са тематичните за сезона неща, цвят за устни, руж, сенки тн.

Нека започнем с продуктите за лице, защото през лятото обичам лека покривност тип „гола кожа”  и предпочитам много естествено изглеждащи продукти на кожата.

Първото е бронзант, който имам може би от прекалено дълго, но мисля че нищо му няма и все още си го ползвам. Това е Maybelline Dream Mousse Bronzer in 03 Bronze/Ambre. Както разбирате от заглавието на продукта това е бронзиращ мус. Текстурата му е много лека и прави точно този ‘sun kissed look’ който харесвам от бронзантите. Седи много естествено и красиво на кожата, дори без база, в/у чиста кожа. Има малки златисти частици, които на мен лично ми допадат, но знам че повечето хора не харесват. Едва ли ще можете да намерите точно този продукт, но знам че има много такива мус/крем/течни бронзанти на пазара и силно ви препоръчвам такъв тип продукт за лятото!

Следващият ми продукт за лице също е кремообразен, това е ружът Estee Lauder Bronze Goddess Cheek Glow. Пак като цяло идеята ми е за този тип продукти, просто това е моят любим такъв. Кремообразен руж, прасковен-коралов цвят с много нежен блясък, по-скоро тип сияние. Отново, с база отдолу или без, супер свеж, здравословен вид на кожата! Обожавам! (може да се ползва и на устните и на клепачите ;) )

Estee Lauder Cheek Glow; Maybelline Bronzer; Korres Lip ButterПоследният продукт за лице е хайлайтър. Противоречиво на всеобщото мнение,на мен не ми допада този СУПЕР СИЛЕН хайлайт ефект, който е супер модерен в момента. Според мен може да изглежда много tacky. Essence Breaking Dawn Shimmer powder е много мек, фин хайлайт, който дава сияен, здрав вид на лицето, но не е BA-BAM! АКО МЕ ПОГЛЕДНЕШ МОГА ДА ТЕ ОСЛЕПЯ С МОЯ ХАЙЛАЙТ!

На ноктите си нося Estee Lauder Pure Color Nail Polish in 12 White Beige, което  е телесен/бежово/розов/nude цвят. В момента харесвам този, но като цяло това лято съм на ‘nude color’ вълна.

До като говорим за nude пак нещо на Estee Lauder, а именно парфюмът Sensuous Nude. Обожавам го! Толкова много! Мек, нежен, плажен… много секси… уникален е за лятото!

И последно два продукта за устни. Пак, не много силни като цвят, пак следва тематиката на много естественото излъчване през лятото.

Korres Lip Butter in Pomegranate и H&M Lip Gloss in Aurora. Сходни са като цвят, прасковено-розови. Много харесвам lip butter-а, усеща се много мекичко, кремообразно на устните и дава лек цвят. Глосът просто е много лесен продукт, лек цвят, блясък  и какво повече ти трябва!


Е, това беше моят Summer Edit 2016
Интересно ми е да разбера някои от вашите култови продукти за това лято J

Няма коментари:

Публикуване на коментар