понеделник, 10 април 2017 г.

LLUMS Highlighter Stick ReviewНещо което може и да знаете,може и да не знаете за мен е, че обичам естествено изглеждащия грим. Особено през деня, не обичам черен молив, много сенки, опушен грим… колкото по-естествен толкова по-добре. 

За това и един от любимите ми продукти от ежедневния ми грим е крем стик хайлайтъра на марката LLUMS. За моя цвят кожа си избрах бледо розовия нюанс (който всъщност почти не личи че има розово), но имаше 3 нюанса, а сега мисля дори че има повече.

Както вече казах, това е хайлайтър стик с много мека, крем-балсам консистенция. Не е прекалено мазен, но все пак не съм сигурна дали ще се хареса на много мазните кожи. Трябва ви малко количество. Блендва се много бързо в кожата, попива и остава само супер нежен, естествен блясък. Няма брокатени частици.  


Имайте предвид, че ако сте почитатели на онзи супер металически, силен хайлайт ефект, този продукт НЯМА да ви даде този ефект. Поне не самостоятелно. Може да го ползвате като база под друг хайлайтър за тази цел.

Бих го препоръчала с две ръце на хора, които търсят естествен „жизнен” блясък на кожата си. Ако не греша цената му беше около 10лв, не повече със сигурност. Мисля, че е страхотен продукт в отношение качество/цена/количество.

Няма коментари:

Публикуване на коментар