събота, 6 май 2017 г.

Golden Rose Mini HaulСпрях се на щанда на Golden Rose, защото исках да видя новите цветове от течните им червила. Досещате се какво се случи…


Да започнем с това за което бях отишла. Видях в профила им в инстаграм, че имат няколко нови естествени/nude/my-lips-but-better цветове и исках да видя дали ще си харесам някой.  За мое съжаление си харесах само 1 цвят. Номер 16 е rosy-peachy-browny-neutral цвят. Не е прекалено тъмен, но не и светъл nude. Прекрасен ежедневен цвят за мен! А ако още не сте чули, течните червила на golden rose са супер комфортни за носене!


Попитах момичето на щанда какво ново имат и тя ми показа сенките за вежди. Честно казано нямах нужда от нови сенки за вежди, тъй като използвам молив по принцип, по-бързо е. НО реших да сменя малко, и да се върна към сенките, просто за разнообразие.


Имаха около ..5-6 цвята, което не е зле за дрогерийния клас. Въпреки, че моите вежди, както и косата ми, са доста тъмни, реших да взема малко по-светъл нюанс – номер 104, така че да изглеждат малко по-меки (и без това са дебелички). Цвета е хубав, идва в комплект с мини четчица, която от едната страна е класическа четка за вежди, а от другата тип дунапренено апликаторче smudger, което е малко странно, но би свършила работа ако нямаш друга. Не ми допада опаковката. Прекалено голяма е само за единична сянка и четчицата не се прибира никъде в опаковката, а е в насипно състояние. Т.е или трябва да си ги държиш в картонената кутийка, или по-добре да си носиш нормална четка за вежди, вместо малката, защото така или иначе ще се загуби на дъното на несесера ти.

И последното нещо, което е и любимото ми, е кремообразен стик руж номер 103. Тооооолкова е красив! Dusty rose/ nude цвят с много финни златисти частици (Не се виждат на лицето, само създават много фин блясък. Бих предпочела да ги няма, но и така си го обичам). Консистенцията  е прекрасна, блендва се много лесно и поне при мен издържа цял ден.По принцип аз съм страхотен почитател на no make up, makeup тренда. Мисля, че е перфектен за ежедневието. От там и страшно харесвам кремообразните ружове. (Ако следите блога ми в последните 2 години, със сигурност сте виждали в няколко мои поста кремообразният руж на Estee Lauder, който обожавам!)
 Щастлива съм с всичките продукти, които купих, но пак казвам ружът ми е любим! Силно го препоръчвам, ако харесвате кремообразни ружове. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар