петък, 19 май 2017 г.

Pinks Beauty Box Май 2017  Днес ще ви разкажа за първият ми досег с така наречените subscription boxes
Това е Pinks Beauty Box, а именно козметична кутия.

Честно казано до сега не бях много заинтересована от този тип услуги, поне тези които се предлагат в България. Никога не са ми изглеждали привлекателно, но съвсем случайно видях нечий пост за кутията и без дори да го отварям реших просто да пробвам. 

Относно поръчката – става бързо и лесно, не те задължават да се регистрираш и тн. Дойде още на следващия ден, което е супер! 

Предполагам повечето от вас имат представа как изглежда кутията, готина е, розовичка, на точки, не е прекалено натруфена.

Що се отнася до съдържанието (конкретно за м.май)…още с отварянето бях разочарована..

Първо - Кому е нужно толкова голяма кутия за буквално една шепа пълнеж!?  Мен лично това страшно ме дразни! Прекалено много опаковка за прекалено малко продукт!

Второ – Предполагам се досещате, ако всичко в кутията се събира в една шепа, то почти всичко е мостри.. Да, течното червило на Bourjois е пълен размер(редовна цена 21,49лв), и двете  лакчета на Miss Sporty също(по 3,20лв/бр). Но това със сигурност не оправда моите очаквания! Като изключим мострите, които всеки може да поиска в търговската мрежа безплатно, стойността на продуктите в кутията е 27,89лв, а цената на кутията е 22,90лв. Реално сте спестили 5лв  (които обаче най-вероятно нямаше да похарчите за конкретния продукт от кутията, както аз не бих купила единия от цветове на лаковете).

Съжалявам, но съм разочарована от кутията, със сигурност няма да поръчам друга, поне до като са на тази схема продукти. Просто за мен това съотношение на мостри/продукти реален размер е далеч незадоволителен за такъв тип subscription box.

Сега малко за самите продукти включени в таз месечната кутия.

Единствения по-привлекателен продукт в кутията този месец е Bourjois Rouge Laque червило в цвят 03 Jolie brune. Предполагам сте чували за тази серия червила. Не мога да кажа много за момента, пробвах го, цвета не е точно това което очаквах по самата опаковка, но не е лош. По мое мнение миризмата е ужасна…малко напомня на „някога била парфюмирана ванилия, ама много отдавна!” леко киселее…. Отвъд миризмата, не седи лошо на устните, но не ми е любимо.

Bourjois Rouge Laque 03Jolie brune

Два лака на Miss Sporty – класически червен №150 от серията Lasting Color Gel-Shine и розов-перлен-нюд цвят №047 от серията Clubbing color (?!)
За да ви покажа swatch на двата цвята лакирах по един пръст с 2 слоя лак, както обикновено се лакирам. Един голям + за двата лака, е че четките им са хубави, широки са но не прекалено.Честно казано червеният лак е доста сполучлив, бях изненадана! Още първия слой беше плътен, не напълно, но с 2 слоя е супер! Нюд лака за сметка на това беше точно това което очаквах да бъде, тънка и не добре покривна формула. С 2 слоя е окей и съхне бързо, но пък аз изобщо не харесвам перлени лакове за нокти, за разлика от мама, която много ще го хареса ;)
Като цяло не са лоши, но нищо особено.

отгоре: Miss Sporty Clubbing Color 047 отдолу: Miss Sporty Lasting Color Gel-Shine 150

За мострите нямам какво да кажа за момента, не съм ги пробвала още, но пък са подходящи продукти за мен и ще ги пробвам,

A-Derma Light Hydrating cream normal to combination fragile skin.
Lierac Sebologie Blemish Correction Regulating Gel
Avene Solaire Anti-Age Sunscreen SPF 50+ 

освен Farmona Sweet Secret масло за тяло капучино и тирамису ...изобщо не ми се харесва аромата ..

Искам да кажа, че по никакъв начин не искам да засегна никой от брандовете! Изразявам само и единствено искреното си лично мнение. Сигурно има много хора, които харесват нещата, които аз не харесвам и това е супер!

Малко негативно ревю, но мисля следващото да са Любимци! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар