сряда, 9 януари 2013 г.

Rainbow Priorities loose powder



  Привет, мили дами! За днес съм ви приготвила ревю на един продукт с който се сдобих преди седмица, две. Знам, че е като че ли e малко рано за ревю, но става въпрос за една пудра, която се продава в момента със списание GRAZIA.

Става въпрос за RAINBOW PRIORITIES LOOSE POWDER на Sephora.
Както вече споменах, продава се с януарския брой на списание GRAZIA(с Яна Грудева на корицата). Списанието заедно с пудрата струва 8лв, което е страхотна цена,особено  като имаме предвид че пудрата е full size. 
Бронзираща пудра е, и доста блестяща, придава много красиво сияние на кожата. Цвета изглежда доста оранжевникъв, но нанесена, поне на моята кожа, изглежда много добре. Придава точно този „слънчев загар” който всички търсим, като не е прекалено много или прекалено силно. Имайте предвид, че моя милост е с доста бледа кожа. За тази част от вас, които са с по-тъмна кожа, може и да не личи толкова бронзиращият ефект, а по-скоро ефект на highlighter. Мирише приятно, не много силно, много е мека при нанасяне, идва си с пухче, което не препоръчвам, при положение че е бронзираща пудра. Наистина самата пудра изглежда многоцветна, както предполага името й.

Сега ще ви покажа и малко снимки.







Като цяло я препоръчвам с две ръце!

Пожелавам на всички ви, ползотворна  и усмихната седмица(нищо че сме вече сряда ;D ) и спокоен уйкенд!

1 коментар:

  1. Един приятел ми купи списанието с пудрата, но не съм си в България, а много искам да я пробвам!

    ОтговорИзтриване