вторник, 15 януари 2013 г.

TAG: Стил в гримаЗдравейте, здравейте!
Снощи до като се ровех в блога на Кристин, попаднах на този въпросник. Знам, че е минало доста време от както е бил популярен(най-вероятно), но все пак реших че ще е забавно да отговоря на въпросите.
Снимка: интернет1.       Имаш само 5 минути да се гримираш за среща. Какъв грим ще направиш?
Задължително кожата!Тониран крем или BB крем, коректор под очите и ако нужно другаде, пудра за завършек и малко руж. Що се отнася до останалото, спирала, гел за вежди и само лек цвят от червило, размазан с пръстче.

2.       Кой тренд би избрала - палава очна линия тип котешко око, ярко розов руж или изкуствени мигли с пера?
Със сигурност няма да е ружа! С очна линия не се харесвам кой знае колко, но може би бих избрала нея. Перата също не ме плашат.:)

3.       Ако трябва да се откажеш от всякакъв грим за 1 месец или грижа за кожата за 1 седмица, какво би избрала?
Ами от гледна точка на това, че не мога да понеса дори мисълта да си легна с грим(гнусно ми е), а ако избера 1 седмица без грижа за кожата, няма да има с какво да си чистя грима, избирам 1 месец без грим.

4.       Какви гримове има в чантата ти?
Сега ще видиииим…
В несесера, който е в чантата ми има: Avon Clearskin Clarifying Cover SPF15,  Estee Lauder Sumptuous Extreme Mini Mascara, Avon ColorTrend Lipstick in Deluxe, Avon ColorTrend Concealer in Light, Classics Perfect Lasting Lipstick in 117, Loreal Rouge Caresse Lipstivk in 102 Mauve Cherie, Loreal Blush Delicieux mat in 152, Max Factor Earth Spirit Eyeshadow in 108 Inca Bronze, Maybelline Watershine Gloss in 640 Natural Sunset, Maybelline LineDefiner in Black Onyx и пак на Maybelline мисля, че е от WaterShine червилата, цвят 407 Peach Bonbon.
Ихаааа, така звучи ужасно много… и най-вероятно е!
Сега свободно плаващи из дебрите на чантата ми: Nivea  Fruity Shine in Pink Guava, някакъв гланц-балсам на Alverde, моето GO-TO червило Avon in Very Berry, и по някаква не знайна причина червилото на Golden Rose in 123.
Ужас…..

5.       Има ли продукти, към които се връщаш през годините?
Ами честно казано, така на prima vista, единственото което се сещам са спиралите на Maybelline. За друго не се сещам. Обичам да пробвам нови продукти.

6.       Опушени очи или червени устни?
По-скоро червени устни отделно, но иначе и двете заедно. :)

7.       Червило или гланц?
По принцип върху клиенти използвам и едното и другото, и двете заедно:) Но лично предпочитание е червилото.

8.       Има ли продукти от цветната козметика, които обичаш, но никога не си очаквала, че ще ти допаднат?
Моливите за очи. Аз ги ползвам много като база за цветовете, и честно казано преди да започна да се занимавам професионално с грим не ми допадаха особено.

9.       Парфюм или боди спрей?
Парфюм. Не ползвам боди спрей.
 
10.   Ако трябва да избереш само един продукт за целия си грим, кой ще е той?
Коректор. Когато прикриеш недостатъци като пъпки, петна, кръгове под очите, остава само чистата ти красота. :)


Това беше от мен за днес, надявам се да ви е било интересно, ако ви интересува нещо конкретно, оставете ми коментар отдолу и ще ви отговоря.
Хубав ден и много усмивки!


2 коментара: