събота, 2 февруари 2013 г.

30 DAY BEAUTY BLOG CHALLENGE Day 2 - Favorit bag that you own



Здравейте, мили дами! 
Днес е вторият ден от 30 days beauty blog challenge, и темата е „Любимата ви чанта”.

Нали знаете как има жени, които си падат по чанти, и жени, които си падат по обувки. Е, аз със сигурност съм от тези с обувките. Чантите не са особено важни за мен. Държа да имам голяма чанта, с която да ходя в ежедневието и малка по-официална. И това е. Случва се от време на време да харесам някоя конкретна и да си я купя, но рядко.

Моята любима чанта в момента е тази, която нося всеки ден. Голяма, удобна, с достатъчен брой джобове, с къси дръжки и с дълга дръжка. Имам я от повече от година и ходя с нея всеки ден, засега не е мръднала!

Ето ви и малко снимки.

п.с. това е ръката на приятеля ми, тъй като аз не мога да я задържа достатъчно дълго с една ръка и с другата да я снимам ;D




Много важно нещо което искам да спомена е, че марката е Kitty Shop. Магазинът, от който аз, както и всичките ми приятелки, си купуваме тези чанти (от години), е на Алабин  в един сутерен, точно след McDonalds на Витошка. Имам някакъв бегъл спомен, че може да са сменили името на марката, но не съм съвсем сигурна. Чантите им са на много ниски цени, с много добро качество, и имат страшно много модели!

Е, това е от мен за днес. Ако имате въпроси, моля не се притеснявате да питате!
До утре и пожелавам хубава събота на всички!

4 коментара:

  1. Чантичката ти е много хубава!! А магазинът, за който споменаваш има наистина голям избор, аз винаги се отбивам, когато ми е на път :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти!Сега се замислих, че май имат още един магазин по-надолу по графа.

      Изтриване
  2. Здравей! Много благодаря за милия коментар в моя блог! <33

    Четките на Real Techniques си ги купих от едно магазинче, което се казва "Мория" (или нещо подобно) и се намира точно срещу площад Гарибалди в София. Точно на ъгъла на Графа с ул. Княз Ал. Батемберг. :)) Дано да съм го обяснила добре..

    Хубав ден! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер, много ти благодаря! Много отдавна ги искам!

      Изтриване